Contacteer ons op +32 3 658 38 83 of info@mcls.eu

KLANTEN WERVEN

Klanten vinden en houden is de belangrijkste succesfactor
voor elke organisatie.

Klanten werven doe je op verschillende manieren. Je kunt mikken op de massa, met radio en/of tv reclame maar dat vraagt een aanzienlijk budget en de ROI is moeilijk meetbaar. Of je kunt heel gericht mikken op bepaalde doelgroepen, zowel on- als offline. Die doelgroepen weet MCLS voor u te vinden én te bereiken.

Tenslotte is het vinden van klanten al sinds 1990 de core business van MCLS!

POSTALE ADRESSEN

MCLS biedt u toegang tot een compleet aanbod van postale consumentenadressen, zowel op nationaal als op internationaal niveau, waarbij ook zeer goed responderende klantbestanden van bekende organisaties op basis van exclusiviteit. MCLS selecteert voor u enkel de adressen die beantwoorden aan uw doelgroepcriteria en voorziet u van een gedegen advies.

TELEMARKETINGADRESSEN

Wilt u klanten winnen via een telemarketingcampagne? Dan adviseert MCLS u over de mogelijke bestanden met namen, telefoonnummers en bijhorende consumentenprofielen. Wederom op basis van de doelgroep die u wenst te bereiken. MCLS helpt u bovendien van A tot Z bij het succesvol opzetten en uitvoeren van uw telemarketingcampagne.

DATACARDS

Datacards van goed responderende en beschikbare adresbestanden kunnen bij ons worden opgevraagd. Aan de hand van deze datacards kunt u zelf beoordelen welke bestanden u wilt selecteren. Wij staan voor u klaar om de mogelijkheden met u in detail te bespreken.

INSERTS/FLYERS

Thuiswinkelen blijft onverminderd een enorm succes, wat betekent dat er almaar meer pakketten verzonden worden. Daar kunt u uw voordeel mee doen. Dag- en weekbladen, magazines, huis-aan-huisbladen, vakbladen, … zijn ideale dragers voor uw boodschap in de vorm van een flyer of een mini-catalogus. MCLS zorgt voor je inserts & flyers in pakketten en in media:

IN PAKKETTEN

MCLS selecteert voor u de bedrijven met een gelijkaardig klantenprofiel als dat van uw klanten. Uw flyer of mini-catalogus kan bijgesloten worden in pakketten of mailings van deze bedrijven. Zo bereikt u gericht de consumenten die u beoogt.

IN MEDIA

MCLS heeft een uitgebreide kennis van printmedia op de Belgische en Nederlandse markt. Wij helpen u graag de juiste media te selecteren, die aan uw doelgroep beantwoorden.

ONLINE

Voor doeltreffende e-mailcampagnes kunt u vertrouwen op het grote aanbod van e-mailadresbestanden. MCLS  genereert voor  u snel en effectief online leads:

E-MAILADRESSEN

Wij selecteren voor u die bestanden die het best aan uw doelgroep beantwoorden. Het spreekt voor zich dat MCLS alleen werkt met e-mailbestanden die voldoen aan de strenge ‘opt-in’-regels van de EU.

ONLINE LEADGENERATIE

Hiermee creëert u bijvoorbeeld een emaildatabase. Of u vergaart op deze manier gegevens van consumenten die heel specifiek hebben aangegeven interesse te hebben in uw producten of diensten, waarna u hen telefonisch benadert.

Klaar om nieuwe klanten aan te trekken?
MCLS helpt je met veel plezier verder!

CONTACTEER ONS