Contacteer ons op +32 3 658 38 83 of info@mcls.eu

Over MCLS

In 1990 is MCLS nv door Frans Hendrickx opgericht. Het acroniem MCLS staat voor Management Consulting & Listbroking Services. De hoofdactiviteit bestond destijds enkel uit de verhuur van op de markt beschikbare databases, die werden geselecteerd in functie van de beoogde doelgroep van een postale mailcampagne.

Al snel vond er een belangrijke uitbreiding van de activiteiten plaats, toen MCLS het recht verwierf bepaalde adreslijsten exclusief te vercommercialiseren. Dankzij deze uitgebreidere databases volgde er een geografische uitbreiding van opdrachtgevers/ klanten voor direct mail in voornamelijk België, Nederland, Duitsland en Frankrijk.

Een tweede belangrijke uitbreiding vond plaats in 1992, toen MCLS de mogelijkheid ging bieden reclamefolders in pakketten van direct marketing bedrijven bij te sluiten.

Op 12 juni 2013 heeft Frans Hendrickx de leiding en aandelen van MCLS overgedragen aan de Antwerpse ondernemer Patrick Moens en André Weening, de commercieel directeur van MCLS. Beiden leiden sindsdien als een tandem het bedrijf. Op 1 september 2013 is MCLS verhuisd naar Lier en heeft zich daar gevoegd in de kantoren van de dynamoo Groep, waarvan Patrick Moens eveneens eigenaar is.

MCLS biedt innovatieve oplossingen voor prospectie in verschillende landen; on- of offline, CPM of CPO, single-, multi- of omnichannel. Hierdoor heeft MCLS zich in de loop der jaren ontwikkeld tot dé Direct Targeting expert, waarbij het efficiënt bereiken van de juiste klantengroep, om maximale respons te creëren, centraal staat.