Contacteer ons op +32 3 658 38 83 of info@mcls.eu

Waarom jij vandaag nog in zee moet gaan met MCLS!

Waarom jij vandaag nog in zee moet gaan met MCLS!

Méér klanten bereiken? Bij MCLS zorgen we er graag voor dat jij de juiste prospects bereikt, aanspreekt én behoudt. Door jouw doelpubliek gericht en precies aan te spreken, zorgen we voor méér omzet voor jouw bedrijf! 

Klinkt interessant? Ontdek er snel alles over! 

 

Wie zijn we, wat doen we & wat drijft ons? Leer MCLS kennen! 

Nieuwe klanten vinden, binnentrekken en ook: hen behouden – cruciaal voor het succes van elke business, ongeacht je sector en de dienst, goederen of services die je verkoopt. Hoe gerichter je je klanten dan ook kan aanspreken, hoe beter dat is voor jouw bedrijf. 

Maar hoe bepaal je zo een doelpubliek? En hoe zorg je ervoor dat je hen vervolgens aanspreekt met relevante content, advertenties en informatie op maat? Uiteraard kan je hiervoor de gekende on- en offline kanalen gebruiken en de gekende mediakanalen uitputten. Echter trek je hier vaak grote budgetten voor uit en is de ROI (Return On Investment) hiervan moeilijk meetbaar. 

MCLS staat je daarom graag bij! Bij MCLS wéten we namelijk hoe we jouw publiek moeten vinden, waar we ze moeten vinden en hoe we ze moeten bereiken. Met onze meer dan 30 jaar aan ervaring en onze innovatieve mindset staan we jou graag bij met raad en daad. We weten dan ook als geen ander hoe jij de juiste klanten bereikt en voorzien je van verschillende data- en marketingservices op maat om hen te behouden. 

 

Wat kan MCLS voor jouw bedrijf betekenen? 

De expertise van MCLS kan erg veel betekenen voor jouw organisatie – en met name voor jouw klantenbestand. We vinden jouw klanten, bereiken ze met de juiste informatie en zorgen ervoor dat jij strategieën kan implementeren waarmee je ze behoudt.

Maar da’s lang niet het enige wat we voor jou kunnen doen! We voegen ook op andere manieren waarde toe aan jouw bedrijf. Door klantdata te genereren bijvoorbeeld. Wist je dat die erg waardevol kunnen zijn – en dat ze jou zelfs een extra bron van inkomsten kunnen bezorgen? 

We leggen jou graag uit hoe je daarmee aan de slag kan en bieden je extra services aan waarmee jij effectiever en efficiënter gebruik kan maken van je klantdata. Van het ophalen van jouw data, tot het gebruiken ervan tot de analyse van wat er met jouw klantdata verwezenlijkt is – we coveren het graag allemaal! 

Bovendien kan je ook op MCLS rekenen voor het verwezenlijken van allerhande marketing projecten. Full service pakketten, telemarketing of simpelweg één dienst zoals copywriting of personalisatie nodig? We staan voor je klaar met kennis en expertise! 

 

Onze missie? Jouw prospects aantrekken én behouden! Zo gaan we te werk … 

Prospects, klanten vinden, klantdata… Het klinkt allemaal uiteraard nog wat vaag. Daarom vertellen we je hier graag hoe we concreet te werk gaan en wat jij van ons kan verwachten. Telemarketing, inserts, online lead generation… Geen manier is ons te veel om ervoor te zorgen dat jij méér klanten in je klantenbestand kan opnemen! 

Echter vinden we het erg belangrijk om elke klant een zo persoonlijk mogelijke aanpak te bieden – wat voor een ander bedrijf namelijk erg goed werkt, kan voor jou namelijk mogelijks niet werken en vice versa! Daarom gaan we graag gericht samen met jou op zoek naar de beste mogelijkheden en kansen voor jouw bedrijf. 

 

Benieuwd naar meer?  

Leer al onze diensten kennen 

Neem contact met ons op! 

 

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*